Våra planer om lite av varje

Parningar: Just nu tar vi det lungt vad det gäller parningar för egen del. Kanske framåt sommaren 2009.

Viola har inte någon klar date framtiden får utvisa när var hur och med vem det blir i så fall. Luna och Snurpan får vänta ett tag med dater. Inga parningar kommer att ske förrän alla katter är testade för GSD 4 och några några ska HCM testas också.

 

Väntade kullar:

Vi har inga väntade kullar för närvarande. Titta gärna in på Kullar eller bara se er omkring. Se även under parningar.

 

Utställningar: Snurpan (Tutti Frutti) har nu tagit två CAC och står därmed lika som sin mamma Luna. Båda har alltså ett CAC kvar till Champion. Båda är anmälda till utställning i sommar och har vi tur så blir du båda Champion samtidigt.

Viola däremot kan numera titulera sig Champion. Hon tycker inte det är så kul att åka bil så hon kommer förmodligen inte att ställas ut något mer.

Poppe tog sin titel på Alfakattens utställning den 25 maj (2008) och kan numera titulera sig Grand Internationell Champion. Eftersom han inte är lika förtjust i utställningar längre så kommer han inte att ställas ut något mer. Möjligen kommer vi testa när han har blivit kastrat men det får tiden utvisa.

 

Rastgård: Rastgården är populär och har använts flitigt sedan i förra sommaren. Vi har fått ordning på gräsmattan och det finns lite blommor också.

Trätrallen är borta från rastgården och har ersatts av sten i stället. Mycket lättare att hålla rent. Vi håller som bäst på att hitta en bra lösning på hur vi ska ordna med kojor (som fungarar vinter som sommar) och lite ideer på möblering och pyntning av rastgården.