Senaste nytt


2009-04-24
 
Tyvärr har uppdateringarna inte duggat tätt den senaste tiden. Anledningen är att jag just nu fokuserar på att hitta jobb. Någon gång i månaden så kommer jag i alla fall att försöka göra uppdateringar.

Tutti Frutti har varit på utställning i Hallstahammar, där blev hon EX2 av 5. Inte illa pinkat första gången hon kunde ställas i öppen klass. I Surahammar tog hon CAC båda dagarna och har alltså bara ett cert kvar till Champion.
 

2009-03-08
 
Det har varit både upp och ner de senaste månaderna. Hemsidan har inte uppdaterats på den senaste tiden på grund av detta.

Det tråkiga är att Lime flyttade till Nangijala dagen före julafton efter en tids sjukdom. Mer info finns på sidan för Änglakatter.

Snurpan (Tutti Frutti) har varit på utställning i Örebro. Hon skötte sig mästerligt så det ska bli spännande att se hur det går längre fram.

Bildgallerier och se över länksidan är nästa steg i uppdateringarna.
 

2008-12-22
 
Allt utom kort på Snurpan och kattungarnas gallerier är uppdaterat på hemsidan. Julpysslet är så gott som klart men det hinns nog med det också.

I morgon är det dags att skicka julkort. Har alltid varit dålig på att skicka julkort i tid med posten så nu skickar vi dem via mail och gästböcker.
 

2008-12-18
 
Julfixat lite på hemsidan och uppdaterat tidigare kullar, planer och nyheter, katterna mm mm. Förhoppningsvis hinner jag fixa nya bilder på "Snurpan" och fixa kattungarnas gallerier i morgon.

I morgon ska vi klä granen och julpynta. I helgen ska vi göra ett pepparkakshus och göra julkort och skicka julkort och julhälsningar.
 

2008-12-07
  Idag flyttade Fazer till Axvall och där slog han på stora charmen. Han träffade även sin blivande fru.

I Jönköping möttes vi upp av Malacos nya familj där han kommer att få en trygg kompis, nämligen en bernen senner. Möjlighet att gå ut i rastgård kommer att finnas också, efter att den har "kattsäkrats" förstås.
 

2008-12-05
 
 
Idag flyttade Fruxo till sin nya familj. Han gick genast på en inspektionsrunda i sitt nya hem. Familjens övriga katter tog han med ro och de verkade ta honom med ro också även om de höll sig något avvaktande i början.
 

2008-12-01
 
Nu är alla kattungar bokade. Fruxo flyttar till en familj i Vällingby och Malaco ska flytta till en familj i Sävsjö.
 

2008-11-15
 
Igår flyttade Mazerati till Kolsva utanför Köping. Han tog sig genast en inspektionsrunda och sen var det full fart. Ingen hemlängtan i sikte där inte.

Nu har hela Bilkullen flyttat till sina nya hem och därför har jag flyttat över dem till "Kullar". De har också fått varsitt bildgalleri som vi hoppas ska fyllas på med fler bilder i framtiden.

Nu är det bara Fruxo och Malaco som inte har hittat nya hem men de gör de nog snart, så mysiga och gosiga som som de är.
 

2008-11-07
 
Mazerati är blev bokad idag och kommer att flytta till sin nya hem nästa vecka.
 

2008-11-06
 


Fazer är nu bokad och intresse visat på Mazerati.
 


2008-10-30
 
Idag flyttade Lamborghini till sitt nya hem i Sollentuna. Ha klev direkt ut ur transporten och började ta sitt nya hem i besittning. Innan vi åkte därifrån så hade han hittat klösställningen, maten och vatten och spanat in polarna.
 

2008-10-26
 
Nya bilder på Fazer, Fruxo, Malaco, Mazerati och Lamborghini på kattungesidan. Full fart i rastgården hela helgen.
 

2008-10-18
 
Bilkullen har varit på utställning i Borlänge. Se avkommors resultat under utställning.

Viola har varit i Norge på utställning. Se resultat under utställning.

Corvette och Pontiac har flyttat till sina nya hem. Nu är det bara Lamborghini, Mazerati, Fazer, Fruxo och Malaco som väntar på att hitta nya hem.

Problemet med kontaktformuläret är nu löst och det fungerar att skicka meddelanden den vägen.
 

2008-09-14
 
Diverse uppdateringar lite här och var. Nya bilder i kattungarnas gallerier, utställningsresultat mm.
 

2008-09-07
 
Corvette har också blivit bokad. Alla tjejerna har nu hittat sina nya hem. Pojkarna hoppas hitta nya hem snart också.

Förberedelserna inför DÄK:s utställning i Borlänge den 27/9, där Bilkullen ska ställas ut, har nu också börjat.
 

2008-09-06
 
Hela Godiskullen var på MSK:s utställning i Eskilstuna. De fick jättefina bedömningar allihop. Estrella flyttade till sitt nya hem.
 

2008-09-01
 
Estrella är bokad och förberedelserna inför MSK:s utställning är i full gång.
 

2008-08-26
 
Kattungarna är nu 13 och 11 veckor. Nya bilder i deras gallerier.
 

2008-08-19
 
Kattungarna är nu 12 och 10 veckor gamla och deras gallerier är uppdaterade. Godiskullen har kommit med på MellanSvenska kattklubbens utställning i september.

Hemsidan har nu fått en engelsk version eftersom vi har haft besök på hemsidan av andra länder än Sverige.
 

2008-08-04
 
Kattungarna är nu 10 veckor respektive 8 veckor gamla. Nya rykande färska bilder utlagda i deras gallerier.
 

2008-07-29
 
Nu har vi äntligen fått ordning på datorn så nu är det bara att hinna i kapp med alla uppdateringarna också.

Godiskullen har hunnit bli 9 veckor och Bilkullen har blivit 7 veckor gamla. Det är fullt ös på de små rackarna. I morse när jag var in och städade så hade jag en på huvudet som rumsterade om frisyren, två tre stycken som satt på axlar och nacke, två som klättrade på ryggen och två som gjorde allt för att jaga toaspaden. Att sopa med en sopborste är rent omöjligt med alla kattungarna hängandes i den. Imorgon funderar jag på att använda "snabeldragen" istället. Vi får väl se hur det går, hm....

Lite justeringar på färgbeteckningarna är gjorda efter att vi kontaktat en expert på området.

Nya bilder på småttingarna kommer inom kort också.
 

2008-07-13
 
Godiskullen är nu 7 veckor och Bilkullen 5 veckor. Nya bilder finns i kullarnas gallerier. Denna gång höll vi till i rastgården. Det var första gången de var utomhus. Först var allting jätteläääskigt men det dröjde inte länge förrän det var full fart framåt på dem. Mamma Luna och Lime höll ett vakande öga på sina små. Vi har fått intresseanmälan på två av kattungarna trots att vi inte har annonserat ut dem ännu.
 

2008-06-30
 
Nya bilder på kattungarna. Godiskullen har blivit 5 veckor och Bilkullen 3 veckor. Godiskullen är även anmäld till utställning. Om vi kommer med återstår att se. Viola är gärna inne och hjälper till med de små.
 

2008-06-22
 
Godiskullen har hunnit bli 4 veckor och har till mamma Lunas förtret börjat ta sig ur bolådan. Full rulle alltså.

Bilkullen blir 2 veckor i morgon men jag tog bilderna redan idag och skickar upp dem redan idag. Än så länge så håller sig detta gäng i bolådan men snart så är det full rulle där med.
 

2008-06-17
 
Nu har jag äntligen fått upp de nya bilderna på Bilkullen. Började nytt jobb igår så jag när vi var klara med alla kattungarna så orkade jag inte sätta mig och fixa med bilderna och hemsidan.

Nu kommer jag göra uppdateringarna på söndagarna istället.
 

2008-06-15
 
Godiskullen har blivit 3 veckor. Nya bilder i deras galleri. I morgon blir Bilkullen 1 vecka och nya bilder kommer att läggas upp i deras galleri i morgon.
 

2008-06-09
 
Nu har Lime och Poppe fått sina bebisar. Allt gick bra men Lime var väldigt trött efteråt men hon hämtade sig snart. Alla barnen tuttar så fint och mjölken har runnit till. Ingen mjölkstockning i sikte denna gång.

En lustig detalj i det hela är att Poppes halvbror, CH Bisysslans Ikaros, också blev pappa idag. Mer info finns hos Bisysslans.
 

2008-06-08
 
Nu är allt klart förutom att 2 veckors bilderna på Godiskullen ska komma på plats också och de gör de under dagen.

Alla ungarna mår bra och går upp som de ska så nu känns det mycket bättre. Luna sköter ungarna exemplariskt. I morse så tog sig Estrella fram till mamma Luna för att undersöka hennes nos. Det är full fart med lek och bus. Man blir så glad bara att se dem kravla runt i bolådan. Den dag de tar sig ur bolådan kommer Luna få mycket att göra. Hi hi!

Ny länk på länksidan till S*Gräddelin's som också har kattungar till salu. Pappa till kattungarna är ingen mindre än vår Poppe. De har nu fyllt 6 veckor. Tänk vad tiden går.
 

2008-06-07
  Äntligen börjar vi komma i kapp med uppdateringarna. Tyvärr har inte allt varit glädje under den senaste tiden. Om någon undrar över något får ni gärna höra av er till oss.

Luna fick mjölkstockning och trots alla insatser så hjälpte inget. Vi sökte veterinärhjälp flera gånger, för vi kände att det var något mer än bara mjölkstockningen, men hade oturen att stöta på en veterinär som inte förstod allvaret. Till sist fick vi, genom en vän, tag på veterinär som på sin fritid gav kattungarna adekvat behandling. Mjölkstockningen hade släppt men Luna hade haft väldigt ont. Kattungarna fick antibiotika då man misstänkte att de drabbats av någon bakterie. Kattungarna fick antibiotika och sedan dess har allt bara gått framåt.

Tyvärr hann två av Lunas bebisar, Geisha och Aroma, somna in innan vi fick tag någon som kunde ge adekvat behandling. De har åkt med en vit duva till Nangijala där de får springa i det mjuka gräset på sagornas och lägereldarnas tid. De andra 5 kattungarna mår bra och växer och frodas. Jag vill speciellt tacka Annmarie Hansson, Marie-Louise Almbjelke på Rinkeby Djurklinik för att ni rykte ut på er fritid. Ni är guld värda. Förutom att allt gick bra till slut så har nu också lärt mig vilka som är våra riktiga vänner och råkar vi på något problem så vet vart vi ska vända oss i fortsättningen.

Sedan bar det sig inte bättre än att kattungarnas fotogalleri krånglade när jag skulle lägga in bilderna men nu verkar det fungera igen.

Nya bilder på Poppes och Sims bebisar kommer att läggas in inom kort. Vi gratulerar även Familjen Johansson, som äger Sims, stamnamn: S*Gräddelin's.
 

2008-05-25
 
Poppe tog sitt sista CAGCIB och blev därmed Grand Internationell Champion på Alfakattens utställning. Han ska nu få stanna hemma eftersom han inte riktigt känner för utställning som han gjorde förr.

När vi kom hem var det bara att agera barnmorska åt Luna som bestämt sig för att mors dag var en bra dag att föda på. När allt var färdigt så hade 7 st små underverk kommit till världen. Färger, mönster och namn mm kommer inom kort.

Det kändes i alla fall som full pott denna dag. Först Poppes titel och sedan alla bebisarna.
 

2008-05-08
 
Nu finns nya bilder upplagda (om än något försenat) på Poppes bebisar på deras sida. Länk finns vid 2008-04-20.

Nu börjar tiden närma sig för Luna och magen är rund och fin. Det börjar bli svårt att hoppa upp och ner i klätterställningen. Bolådan är inspekterad och godkänd.
 

2008-04-30
 
Luna väntar bebisar med S*Rumpetrollets Bonzo vecka 21 och Lime väntar bebisar vecka 23 med Poppe. Mer info hittar du under planer.

Poppes bebisar födda 21/4 har fått en egen sida med bilder och kontaktinfo här.
 

2008-04-21
 
Poppe har blivit pappa för andra gången. Det blev två småttingar och mamma och barn mår bra enligt uppgift från ägaren till honan. Mer info kommer inom kort.

Själva väntar vi smått i slutet av maj. Luna var i påskhelgen upp till Dalarna för en het och intim kärleksweekend men Bonzo hos S*Rumpetrollets. Titta gärna in under planer.

Uppdateringarna har inte duggat tätt på den senaste tiden men nu ska det förhoppningsvis bli både bot och bättring nu när vi är så gott som klara med renoveringen av undervåningen.
 

2008-01-27
 
Nu börjar den nya designen ta form men än är det lite små detaljer kvar. Lite omarbetning av texten om oss, bilderna på sidan och bildgallerierna är kvar att göra. Länksidan ska också gås igenom och lite nya länkar ska komma till.
 

2007-12-09
 
Lime har nu fått ett bildgalleri. Det är dock inte så många bilder i det ännu men det är på gång. De andra gallerierna har också fått några fler bilder. Jobbar på med uppdateringarna. Vi hoppas snart komma med lite nya planer också.
 

2007-12-08
 
Jobbar för fullt med att uppdatera hemsidan. Snart kommer eventuellt lite mer planer och bildgallerierna ska uppdateras. Länkar kommer att uppdateras och några nya kommer också.

I sinom tid så ska även designen på hemsidan få ett lyft också men just nu är det mycket att göra med nytt jobb, sy burklädslar och julbestyr mm.
 

2007-12-02
 
Viola blev Champion på Birkas utställning, på Solvalla. Luna blev ex 3 och inte undra på med den konkurrensen och så var hon inte i päls heller.
 

2007-11-26
 
Lime har idag HCM-testats på Albano av Anna Tidholm. Resultat: utan anmärkning (normal).
 

2007-11-04
 
I dag fyller vår första kull, Indiankullen, 1 år! Grattis!!!

I dag fick vi en ny familjemedlem. S*Glada Svansen Lime önskas välkommen i gänget! Bilder och info kommer inom kort.
 


2007-11-03
 
Luna har blivit ett år! Grattis!!!
 

2007-10-27
 
Usch vad länge sedan hemsidan uppdaterades. Mycket har hänt men har tyvärr inte hunnit med att uppdatera hemsidan. Här kommer en kort resumé på vad som hänt.

Poppe har bara ett CAGCIB kvar till GIC, Luna och Viola tog CAC båda dagarna på Östkattens utställning.

Rastgården är klar att användas men den kommer att piffas till våren. Gissa vilken lycka det var att kunna gå ut utan koppel! Full rulle alltså.

Luna har hittat en fästman! De kommer om allt går som det ska träffas i vår. Viola och Poppe har inte sina planer klara ännu men det dröjer nog inte allt för länge innan de är klara också.

Nya bilder på gång i gallerierna och lite andra förändringar också gång.
 

2007-06-11
 
Nya bilder på Luna. Nya bilder på de andra katterna är tagna och kommer att skickas upp till hemsidan inom kort.
 

2007-06-05
 
Nya bilder i kattungarnas galleri som vi fått från deras nya hem. Hiawathas galleri kommer att uppdateras senare.

Hiawatha har flyttat hem till sin bror i Vaxholm eftersom han inte trivdes i det förra hemmet p g a ändrade familjeförhållanden. Han stormtrivs i sitt nya hem och så har han brorsan, kaniner och fåglar att busa med hela dagarna.
 

2007-05-20
 
Poppe tog CAGCIB både igår och idag på Perserkattens utställning trots att han fällt ur så mycket. Nu är det bara 3 CAGCIB kvar så är han Grand Internationell Champion. Tyvärr var jag duktigt förkyld och kunde inte njuta av utställningen som man skulle vilja göra.
 

2007-05-05
 
Hela kullen tillsammans med Poppe och Luna på utställningen. Det var lite körigt att hålla reda på 6 katter men det gick bra. Alla kattungarna och Luna skötte sig bra men Poppe var inte på sitt bästa humör och dessutom så hade han fällt ur pälsen.

Ta gärna en titt under utställning och i bildgallerierna under katterna och tidigare kullar som ligger under kattungar.

Igår kom bekräftelsen att Poppe kommit med på Perserkattens utställning i slutet av maj.
 

2007-03-21
 
Tyvärr kom varken Luna eller kullen med på Birkas utställning. Vi har istället anmält dem till Top Cats utställning i början av maj. Poppe var anmäld till den utställningen sedan tidigare så nu kommer det vara 6 katter att hålla reda på istället för en.
 

2007-03-18
 
Nya uppdateringar på planer och i bildgallerierna under katterna i menyn. Vill inte skryta men några av bilderna blev riktigt bra. Titta och njut.
 

2007-02-12
 
Äntligen är hemsidan uppdaterad och på rätt plats. Mycket småkrångel men nu ska allt vara klart så när som på några små detaljer som jag tänker fixa efter hand.
 

2007-02-03
 
I dag flyttade den sista kattungen i vår kull hemifrån. Sitting Bull kommer att få det som en kung i sitt nya hem. Matte och husse hade införskaffat en säng och en massa god mat. Viola har nu också tagit till sig Luna som sin fosterdotter. En liten snutt då och då blir det och Poppe har hakat på rollen som ansvarfull fosterfar.
 

2007-02-02
 
Hiawatha tog det stora steget idag och flyttade från mamma till sin nya familj.
 

2007-01-28
 
Tiger Lily flyttade till sin nya familj i dag. Hon följer sin matte överallt.
 

2007-01-27
 
Idag flyttade Pocahontas till sitt nya hem, som hon genast nyfiket tog i besittning. På hemvägen  hämtade vi vår blivande avelshona Luna.
 

2007-01-23
 
Hiawatha är bokad och kommer att flytta till Tyresö när han är stor nog.
 

2007-01-18
 
Sitting Bull är bokad och kommer att flytta till Vaxholm när han är redo att lämna sin mamma.
 

2007-01-07
 
 
Tequila med alla kompisar var på husdjursmässan för att visa upp sig i Föreningen Djurhjälpens monter. Det blev många blixtar och det var många som stannade och tittade.
 

2007-01-06
 
 
Nya bilder på kattungarna på kattungesidan. Kattungarna är nu 9 veckor.

2007-01-05
 
 
Nu är också Tiger Lily bokad. Hon kommer att flytta till Uppsala när hon är klar att lämna sin mamma.
 

2006-12-31
 
 
Nya bilder ute på kattungarna som hunnit bli 8 veckor. Ekorrn satt i granen... nä just det... katten satt i granen skulle skala kulor....
 

2006-12-29
 
 
Pocahontas är numera bokad. Hon kommer att flytta till Trosa när hon är klar att lämna sin mamma.
 

2006-12-25
 
 
Nya bilder på kattungarna ute på kattungesidan. Kattungarna har nu hunnit bli 7 veckor.
 

2006-12-21
 
 
Pocahontas är numera reserverad.

2006-12-20
 
 
Poppe och Viola har blivit HCM-testade. Båda testen var utan anmärkning.

2006-12-16
 
 
Nya bilder på kattungarna ute på kattungesidan. De är hunnit fylla sex veckor.

2006-12-10
 
 
Idag kommer äntligen hemsidan vara så pass klar att jag kan skicka upp den. Alla sidor är inte klara men det kommer vart efter.
 

2006-12-09
 
Kattungarna är nu fem veckor och nya bilder ligger ute på kattungesidan. Alla äter vanlig mat och går på lådan.
 

2006-12-02
 
Det är fullt ös på vår kull nu när de kan ta sig ut ur lådan själva. Nya bilder ligger ute på kattungesidan.
 


2006-11-25

 
Kattungarna tre veckor. Titta gärna in på kattungesidan.
 


2006-11-18

 
Nu är kattungarna två veckor. Jobbar för fullt med att få upp hemsidan. Vi har äntligen fått klart med vårt stamnamn.
 


2006-11-11

 
Poppe fick CAGCIB på Stockholms kattklubbs utställning i Fryshuset. Kattungarna 1 vecka.
 


2006-11-04

 
Nu har äntligen Viola och Poppes bebisar kommit till världen. Det blev 2 killar och 2 tjejer.